Kuka?

 

 

Olen vihreä mies Tampereelta. Pitkään vaikutin Länsi-Tampereella, mutta nyt runsaan vuoden täällä metsän siimeksessä Vuoreksessa. Ammatiltani olen lastenlääkäri.  Minulla on kolme lasta. He ovat yhdessä päättäneet sen, ettei elämästäni ole puuttunut vauhtia ja haastavia tilanteita. Esikoinen on saanut valkolakkinsa, ja kaksi nuorempaa ovat vielä peruskoulu- ja lukiomaailman pauloissa.

Olen saanut vuosien mittaan tutustua perinpohjaisesti Tampereen kaupungin päivähoito- ja koulumaailmaan ja terveyden ja sosiaalipalvelut niin isänä kuin luottamushenkilönäkin, ja tiedän järjestelmän heikkoudet ja vahvuudet. Edelleen on paljon parannettavaa.

Itse olen terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilainen. Olen toiminut lääkärinä sairaalassa, kehitysvammaisten erityishuollossa, opetustehtävissä ja yksityislääkärinä, joten näkemykseni sosiaali- ja terveydenhuollosta on laaja. Tällä hetkellä työskentelen TAYS:n lastenklinikalla.

Elän parisuhteessa ja myöhäisnuoruudesta selvittyäni ja keski-iän lähestyessä vauhdilla harrastukseni ovat seesteisiä. Juoksentelen pitkin maita ja mantuja ja talvella hiihtelen kuntoilumielessä ilman tavoitetta tulla hiihtäjälegendaksi. Esityslistojen ja ammattikirjallisuuden lisäksi opiskelen omaksi ilokseni, lueskelen dekkareita, reissaan Suomen Lapissa ja nikkaroin taitojeni sallimissa rajoissa. Tuoreimmat harrastukseni ovat melonta ja koirankasvatus.

Kesänkijärvi, Kolari

Sulo on walesinspringerspanieli.

  • Anna Kontula – Luova brändi lautasella syyskuu 29, 2012Vesa Eskola -

    Anna Kontula, kansanedustaja

    Eletään riista- ja keruukauden kiireisiä viikkoja. Maa on sienistä sakea, ja pusikoissa suhisee. Sorsien, hanhien ja erilaisten metsäkanalintujen lisäksi tähtäimessä on muutaman … Lue lisää