Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2011!

Vuosi 2010 on iltaa vaille valmis. Jokainen meistä on saanut jälleen yhden vuosirenkaan lisää elämänpuuhunsa. Vuosi oli kiireinen ja monia asioita tuli tehtyä, mutta onneksi jäi puuhaa tulevillekin vuosille.

Jokaiselle meistä vuosi sisälsi taatusti onnen pilkahduksia mutta myös surun harsoa. Toivokaamme tulevan vuoden olevan aikaisempia parempi. Tästäkin kaamoksesta selviämme ja tähyämme jo päivien pidentyessä uuteen kevääseen ja kesään.

Nyt on hyvä aika miettiä mitä oikein näinä 365 päivänä tuli touhuttua ja olisiko mistään tehdyistä virheistä tullut opittua ja voisiko joitain asioita tehdä tulevana vuonna toisin.

Tässä vuoden viimeistä kahvikupposta nauttiessani ja Jenni Vartiaisen ”Missä Muruseni on” soidessa taustalla on sellainen olo, että menneen vuoden aikana taisin olevani enemmän hyödyksi kuin haitaksi – mutta ilman muita täällä ei pärjää kyllä kukaan eli kiitos kaikille kuluneesta vuodesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Anna Kontula – Luova brändi lautasella syyskuu 29, 2012Vesa Eskola -

    Anna Kontula, kansanedustaja

    Eletään riista- ja keruukauden kiireisiä viikkoja. Maa on sienistä sakea, ja pusikoissa suhisee. Sorsien, hanhien ja erilaisten metsäkanalintujen lisäksi tähtäimessä on muutaman … Lue lisää