Kuka?

 

 

Olen vihreä mies Tampereelta. Pitkään pidin leiriäni Länsi-Tampereella, pari vuotta elelin metsän siimeksessä Vuoreksessa, mutta tällä hetkellä majailen Pyynikinharjulla. Ammatiltani olen lastenlääkäri.  Minulla on kolme lasta, jotka ovat yhdessä päättäneet, ettei elämästäni ole puuttunut vauhtia ja haastavia tilanteita. Esikoinen on saanut valkolakkinsa ja opiskelee rakkaassa synnyinkaupungissani Turussa, ja kaksi nuorempaa vielä pyörivät peruskoulun ja lukiomaailman karuselleissa.

Olen saanut vuosien mittaan tutustua perinpohjaisesti Tampereen kaupungin päivähoito- ja koulumaailmaan terveys. ja sosiaalipalveluihin niin isänä kuin luottamushenkilönä. Tiedän järjestelmän heikkoudet ja vahvuudet ja edelleen on paljon parannettavaa.

Itse olen terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilainen. Olen toiminut lääkärinä sairaalassa, kehitysvammaisten erityishuollossa, opetustehtävissä ja yksityislääkärinä. Näkemykseni sosiaali- ja terveydenhuollosta on laaja. Tällä hetkellä työskentelen TAYS:n lastenklinikalla.

Elän parisuhteessa ja myöhäisnuoruudesta selvittyäni ja todettuani merkittävän osan elinvuosistani olevan jo historiaa, harrastukseni ovat seesteisiä. Juoksentelen pitkin maita ja mantuja, talvella hiihtelen kuntoilumielessä ilman tavoitetta tulla hiihtäjälegendaksi ja welshinspringerspanielini Sulo pitää huolen lopusta liikkumisesta niin kauniina vihertävänä kevätpäivänä kuin kaatosateessa kesken marraskuun pimeyttä. Esityslistojen ja ammattikirjallisuuden lisäksi opiskelen omaksi ilokseni, lueskelen dekkareita, reissaan Suomen Lapissa ja nikkaroin taitojeni sallimissa rajoissa.

Kesänkijärvi, Kolari

Sulo on walesinspringerspanieli.

  • Anna Kontula – Luova brändi lautasella syyskuu 29, 2012Vesa Eskola -

    Anna Kontula, kansanedustaja

    Eletään riista- ja keruukauden kiireisiä viikkoja. Maa on sienistä sakea, ja pusikoissa suhisee. Sorsien, hanhien ja erilaisten metsäkanalintujen lisäksi tähtäimessä on muutaman … Lue lisää